Sidor

måndag 7 juni 2010

Sarah Palin


Alaska-politikern Sarah Palin, som var vicepresidentkandidat i USA 2008, siktar på presidentposten 2012, uppger hon i ett tal på ett Tea Party* konvent i Nashville, Tennessee, inte helt oväntat. Den mycket djupkonservativa och högermörkblå politikern presenterade denna valaffisch som möttes med kraftfulla ovationer, enligt NBC. President Obama kallade hon för smygbög, kommunist, landsförrädare och Black Power anhängare till massans nu skrikande förtjusning, uppgav CNN. Publiken reste sig, och det ryckte i många högerarmar, när hon avslutade med att summera sin kommande presidentperiod med orden; ett rike, ett folk (bara vita), en ledare, summerade media.


*Tea Party rörelsen. ”Boston Tea Party” är historien om hur kolonin i Massachusetts gjorde uppror mot att betala skatt till den brittiska regeringen eftersom de inte hade någon representant i statsledningen. Den nya Tea Party-rörelsens ledord är ”djup konservatism” och ”kristna värderingar”. Sarah Palin är en av ledarna.

1 kommentar:

Anna Anka sa...

Jag röstade på ditt parti. Go Sarah Go!

GUSTYRA

Mitt foto
Singel, sjuk stud, skytt, skribent samt ser sanningen smidigt. Pappa är från norra Finland och mamma från norra Sverige. De är skilda. Jag har bott växelvis. Toppen. Uppväxt hos pappa och mamma i Umeå och Gävle. Bor i tredje hand i centrala Flemingsberg.