Sidor

torsdag 10 juni 2010

Nordkorea tog guld i Fotbolls-VM

Den kommunistiska militärdiktaturen Nordkorea har mycket väntat vunnit guld i fotbolls-VM i Sydafrika 2010, enligt landets enda nyhetstidning. Då media helt kontrolleras av kommunistpartiets hemliga polis och propagandaministeriet så kommer deras matcher inte att sändas direkt, enligt kommunistpartiets presstalesman. Censuren kommer att redigera alla landets matcher innan de sänds till folket. Partiet vill höja stämningen i det fattiga, korrupta landet och öka tilltron för diktatorn Kim Jung II, född 1941, därför kommer Nordkorea att vinna alla matcher och slutligen även VM guld 2010. Detta ordnar partiet med stor erfarenhet och skicklighet samt med hjälp av avhoppade KGB- och Stasianställda i propagandaministeriets klipprum. Det kanske inte är en helt dum idé har statliga SVT tyckt. Det ryktas att SVT har långt framskridna planer på att (i samarbete med experter från Nordkorea vilket inte är officiellt) redigera om VM från kvalet. Producenterna ska klippa in Sverige och sedan låta oss också vinna VM guld? Zlatan är informerad och han tycker det ska bli roligt att vinna guld. Han vill osso bli inredigerad som skyttekung.


Den tidigare Djurgårdsspelaren Lars Ohly, som inte längre öppet vill kalla sig kommunist men gärna smygkommunist, arbetar som expertkommentator åt nordkoreansk TV under VM 2010. Lars får varken se eller höra någon match utan fotbollsexperten får bara ett manus av partibröderna som han läser upp på en sk rullbandspelare. Sedan skickar Lars bandet till Nordkorea och hans kommentarer sätts in i rätt sammanhang? Han tycker att det är varje lands rätt att själva bestämma över sina inre angelägenheter. ”Om ett land vill vinna VM så är det deras ensak”, uttalar han diplomatiskt i Svenska Dagbladet oberoende moderat.


På bilden ovan poserar den humorbefriade Kim med landets fotbollslandslag som även är hans närmaste och trognaste vänner. På bilden nedan marscherar Kims livvakter, tillika hans haremsflickor, enligt känt stortyskt manér med höga stöveltramp, exakt disciplin och hög militärmusik i gigantiska högtalare i bakgrunden.


Inga kommentarer:

GUSTYRA

Mitt foto
Singel, sjuk stud, skytt, skribent samt ser sanningen smidigt. Pappa är från norra Finland och mamma från norra Sverige. De är skilda. Jag har bott växelvis. Toppen. Uppväxt hos pappa och mamma i Umeå och Gävle. Bor i tredje hand i centrala Flemingsberg.