Sidor

lördag 5 juni 2010

Alex Schulman


Alex Schulmans dotter heter Charlie och är dottersondotter till Sven Stolpe. När man ser bilden på dottern så förstår man varför hon fått heta Charlie. När folk tittar ner i barnvagnen blir de stumma av förundran, uppger Expressens Extra. De tillhör alla den adliga ätten Schulman. Carl Magnus Alexander "Alex" Schulman, född 17 februari 1976 i Hemmesdynge i Skåne, är numera författare, medieentreprenör, journalist och ökänd bloggare. Han är son till den finlandssvenske Hylandsjournalisten Allan Schulman och hemmafrun på nedre Östermalm Lisette Schulman, född Stolpe. Alex Schulman nuvarande fru Amanda Widell, tidigare Andersson, är inte adligt utan bara tidigare boende på Grevgatan på Östermalm men född i öfvre Botkyrka.


Alex Schulman var tidigare gift med den slagfärdiga, temperamentsfulla halvpolskan Katrin Zytomierska, född 17 september 1977, som nu är gift med den fd porrfotografen, fd bingoutropare i Högdalen och numera rumsrena Stureplanskändisen halvfinnen och sedan barnsben öppet bisexuella Bingo (Tidigare Jorma). De har tillsammans sonen Ringo efter Bingos bror Seppo som har börjat kalla sig Ringo? Bingo har även dottern Sletnova sedan tidigare med en avdankad mycket äldre ungersk/rysk pensionerad hårdporrstjärna som slarvade med pillren, skyller Bingo ifrån sig sitt ansvar.


Alex Schulman är annars mest känd för att vara arbetsskygg överklass och att leva på sin pappa (som många gör på den stadsdelen) och nu på sin ”dotter”. När dottern Charlie föddes i juli 2009 startade han bloggen "Att vara Charlie Schulmans pappa" som med en kvarts miljon besökare varje vecka konstigt nog är en av landets fyra största bloggar. Kenza, Blondinbella och Gustyra ligger före. För att öka sina inkomster och slippa att jobba kommer han nu, inte oväntat, att skriva en bok om sin dotter också. Pappaboken har sålt i snart 100 000 exemplar och Alex Schulman uppger mycket politiskt korrekt att han inte skrivit den för pengarna? Men pengarna kommer han inte att skänka till någon utan fortsätta att använda för sitt omfattande uteliv på Stureplans krogar. Jan Oskar Sverre Lucien Henri Guillou, född 17 januari 1944, har sagt om Alex Schulman bok: ”Trams” och att han inte är någon riktig författare utan bara en härmapa?

1 kommentar:

sandra sa...

Rösta gärna på mig här: http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/ . SANDRA

GUSTYRA

Mitt foto
Singel, sjuk stud, skytt, skribent samt ser sanningen smidigt. Pappa är från norra Finland och mamma från norra Sverige. De är skilda. Jag har bott växelvis. Toppen. Uppväxt hos pappa och mamma i Umeå och Gävle. Bor i tredje hand i centrala Flemingsberg.