Sidor

lördag 22 maj 2010

PLO


Ett militant pensionärsparti (PLO Pensionärernas Ligist Organisation) har bildats. Det är en utbrytargrupp från PRO och medlemmarna har rekryterats främst ur PRO:s skytteklubb. ”Vi har tröttnat på att samla returburkar hela dagar och äta kall hundmat. Vi har byggt upp detta land och vill nu att vi får pensioner som vi kan leva gott på. Blåslampan kommer att vara i baken på de som sitter vid makten tills det blir vår rättvisa och vi bemöts med respekt för våra krav”, säger den väderbitna, storvuxne plutonchefen kapten Sirkka Hagfors Ruotsalainen och kramar bestämt sitt amerikanska automatvapen Colt Defense M4 Carbine Rifle. PLO kräver också en omedelbar fördubbling av den lägsta pensionsnivån och mycket höga straff för åldersdiskriminering.

Jan Björklund från Folkpartiet liberalerna har sagt ovanligt bestämt att han aldrig kommer sätta sig i samma TV-soffa som detta fascistparti. Mona Sahlin från Sveriges socialdemokratiska arbetareparti kommer inte att samarbete med PLO om de kommer in i riskdagen. Hon anser att PLO är extremistiskt och våldsförespråkare. ”Diktatoriskt”, är allt Lars Ohly från Vänsterpartiet kommunisterna lär fått ur sig.

1 kommentar:

Ordförande PRO Curt Persson sa...

Ni är uteslutna ur PRO!

GUSTYRA

Mitt foto
Singel, sjuk stud, skytt, skribent samt ser sanningen smidigt. Pappa är från norra Finland och mamma från norra Sverige. De är skilda. Jag har bott växelvis. Toppen. Uppväxt hos pappa och mamma i Umeå och Gävle. Bor i tredje hand i centrala Flemingsberg.